Keresés ebben a blogban

2014. június 2., hétfő

Biztosan hallottál már arról, hogy a vegyszerekkel dúsított mindennap használt kedvenc kozmetikumaink, mosószereink és egyéb a háztartásokban használt vegyi anyagok milyen káros hatással vannak egészségünkre.

Legenyhébb a viszketést, kiütést okozó tünet, de vannak egészen komoly bőrproblémákat okozó anyagok is amelyek a bőrrák kialakulásához vezethetnek.

Nem tehetünk ellene semmit, legyintesz  és  megadod magad a sorsnak, DE EZ NEM ÍGY VAN! Igenis tehetünk ellene ha kiküszöböljük életünkből a vegyi anyagokat sokkal egészségesebben éltetünk és jóval kisebb az esélyünk a rettegett betegségek kialakulására.

Ezt a web áruházat azért hoztam létre, hogy segítsek nektek abban, hogy egészségesebben, vegyszerektől mentesen élhessetek. 

Egészségre ártalmatlan, természetes összetevőkből készült termékeket forgalmazunk

Az értrend kiegészítőktől kezdve 
- Bioco
- JutaVit
- Synergy Tech
- Vitaday
- Zöldvér
- Gyógygombák
Samponok, tusfürdők, testápolók
- SANTE
- Dr Orcanic
- Faith in Naturre
OKO háztartási termékeken keresztül egészen az ezüstszálas zokniig. Nézzetek be az áruházba és barátkozzatok a termékekkel.

http://www.natural_cs.vitalabc.hu/
Ugye ugye észrevetted a kozmetikai termékeket amit a hét végén láttál az egyik bevásárlóközpont BIO polcain. ÉSZREVETTED!!?? Észrevetted az ÁRAKAT?? Na erről is lehetne beszélni!!!! 

Akkor melyiket választod? Megveszed ugyanazt a terméket a nagy áruházakban drágábban vagy megveszed a web áruházban jóval kedvezőbb áron? 


A másik választási lehetőség: használod tovább a vegyszerekkel dúsított megszokott termékeket kockáztatva ezzel az egészségedet vagy az egészséged mellett döntesz és csatlakozol a vegyszerek nélküli háztartások nem is kis táborához?

Tiéd a döntés!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése